Yleiset ehdot

1. Tervetuloa verkkosivullemme www.saipadiili.fi

1.1 Liiga-SaiPa Oy (myöhemmin SaiPa) Y-tunnus 1597178-2, osoite Kisakatu 9, 53200 Lappeenranta. Verkkosivullamme Te voitte asiakkaana (jäljempänä "Te") ostaa tuotteiden ja palveluiden lahjakortteja yhteistyökumppaneiltamme. 

1.2 SaiPa ei itse tarjoa niitä tuotteita ja palveluita, joita Teidän on mahdollista ostaa verkkosivultamme, vaan huolehtii siitä, että lahjakortit oikeuttavat Teidät saamaan tuotteen tai palvelun SaiPan yhteistyökumppaneilta. SaiPan myymät lahjakortit oikeuttavat joko konkreettiseen palveluun tai tiettyyn tuotteeseen tai tietyn arvoisiin palveluihin tai tuotteisiin.

1.3 SaiPan yhteistyökumppanit myöntävät lahjakortit ja kyseessä oleva yhteistyökumppani (lahjakortissa mainittu yritys) tulee tarjoamaan lahjakortissa mainitut tuotteet tai palvelut. Kaikki tuotteet ja palvelut tarjotaan näiden yleisten ehtojen ("Yleiset Ehdot") mukaisesti, joihin kehotamme Teitä tutustumaan tarkasti.

1.4 Mikäli Te käytätte verkkosivuamme ja/tai ostatte lahjakortin tai muita tuotteita tai palveluita osoitteesta http://www.saipadiili.fi/, olette velvollinen noudattamaan näitä Yleisiä Ehtoja, jotka sääntelevät verkkosivun käyttöä ja ostojanne. Ennen kuin kauppa voidaan toteuttaa, olette velvollinen luomaan käyttäjätilin ja valitsemaan salasanan. Ennen kauppaa Teitä kehotetaan myös tutustumaan tarkasti näihin Yleisiin Ehtoihin sekä hyväksymään niiden sisällön. Yleiset Ehdot ovat milloin tahansa luettavissa, tulostettavissa tai paikallisesti tallennettavissa osoitteessa http://www.saipadiili.fi/ehdot

2. Näin tilaatte lahjakortin osoitteesta www.saipadiili.fi

2.1 Valitkaa haluamanne lahjakortti ja vahvistakaa tilaus painamalla "Osta"-painiketta. Osassa tilauksista tarvitsee ensin valita tuote

2.2 Valitkaa haluamanne lukumäärä lahjakortteja.

2.3 Ilmoittakaa seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite ja tilitiedot (nimi, tilinumero, clearingnumero, pankki) tai luottokortin/-maksun tiedot.

2.4 Vahvistamalla hyväksyvänne Ehdot ja painamalla "Osta"-painiketta Te annatte sitovan ostotarjouksen kyseessä olevasta lahjakortista. Mikäli kaikki tiedot täsmäävät ja kaupan edellytykset täyttyvät hyväksyy SaiPa ostotarjouksen lähettämällä Teille sähköpostin muodossa olevan lahjakortin.

2.5 Tulostakaa tai ottakaa lahjakortin tiedot mukaan ja lunastakaa se kyseessä olevalta yhteistyökumppanilta, lahjakortin ehtoja ("sinä saat" ja ”ehdot”) noudattaen.

2.6 Lahjakortin kauppa syntyy vain ja ainoastaan siinä yhteydessä, kun SaiPa rekisteröi Teidän maksunne. Mikäli maksu ei ensimmäisellä yrityksellä onnistu (esim. mikäli ilmoitettua tiliä ei ole olemassa, tilillä ei ole katetta, luottokorttinumero on virheellinen tai luottokortin luottoraja on ylittynyt) ei kauppaa lahjakortista synny.

2.7 Lahjakortti tullaan toteutuneen kaupan jälkeen lähettämään Teidän tilauksen tekemisen yhteydessä ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortti lähetetään, kun maksu on rekisteröity tilillemme.

2.8 Tietyn lahjakortin myynti tapahtuu rajoitetun ajan sisällä ja SaiPa määrittelee jokaisen tarjouksen ehdot erikseen. Tarjousajan päättymisen jälkeen ei ole enää mahdollista ostaa lisää lahjakortteja.

3. Toimitusehdot

3.1 Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, SaiPa Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa lahjakortit ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja. 
Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830 

3.2 Verkkopankit Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

4. Peruuttamisoikeus 

4.1 Teillä on kuluttajana oikeus perua ostonne 14 vuorokauden kuluessa ostosta. Peruutusilmoitus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info@saipadiili.fi. 

4.2 SaiPa palauttaa Teidän lahjakortista maksamanne summan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa siitä, kun saimme tiedon peruuttamisoikeutenne käyttämisestä.

4.3 Pyydämme Teitä huomioimaan, että peruuttamisoikeutta ei ole mahdollista käyttää sen jälkeen, kun olette lunastaneet lahjakortin SaiPan yhteistyökumppanilta.

4.4 Te olette velvollinen tarkistamaan diiliajan umpeuduttua, että olette saaneet lahjakorttinne sähköpostiinne. Jos ette ole saanut, tulee teidän ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: info@saipadiili.fi

5. Lahjakortin lunastaminen SaiPan yhteistyökumppanilta

5.1 Lahjakortti ei oikeuta palvelujen käyttämiseen tai tuotteiden ostamiseen tiettynä ajankohtana, ellei toisin erikseen mainita. Tämän vuoksi suosittelemme, että palvelun käyttämisen ajankohdasta sovitaan erikseen kyseessä olevan yhteistyökumppanin kanssa. Mikäli lahjakortista ilmenee tietty voimassaoloaika, voidaan lahjakortti lunastaa yhteistyökumppanilta vain kyseisen voimassaoloajan puitteissa.

5.2 Kaikki lahjakortit on varustettu yksilöllisellä numerotunnuksella (=lahjakortin koodi ja varmuuskoodi) ja yhteistyökumppani vertaa lunastuksen yhteydessä numerotunnuksia omaan listaansa. Lahjakorttien kopiointi tai manipulointi on kiellettyä, ja lahjakortin ehtoja tulee noudattaa. SaiPa pidättää oikeuden toimittaa tallennetut tietonsa yhteistyökumppanille ja ryhtyä oikeudellisiin toimenpiteisiin, mikäli kopiointia tai manipulointia epäillään.

5.3 Ellei erikseen toisin mainita, voidaan jokaista lahjakorttia käyttää vain kerran ravintolassa tai kaupassa asioimisen taikka elämyspalvelun tai tuotteen yhteistyökumppanilta ostamisen yhteydessä. Mikäli koko lahjakortin arvoa ei käytetä tai palveluita ei hyödynnetä täysimääräisesti, raukeavat oikeudet käyttämättömän tai hyödyntämättömän osuuden osalta. Korvausta käyttämättä tai hyödyntämättä jätetyistä osuuksista ei normaalisti myönnetä.

5.4 Ellei erikseen toisin mainita, voitte käyttää itse vain yhden lahjakortin kyseessä olevaan diiliin. Lahjakortteja voi ostaa useampia lahjaksi, ellei toisin mainita.

5.5 Lahjakortin voimassaolon umpeutuminen: Lahjakortin käyttöaika (sisältäen, mutta ei rajoitettuna kaikkiin sen tarjoamiin alennuksiin) päättyy lahjakortissa mainittuna päivämääränä eikä sitä voi sen jälkeen lunastaa.

6. Vastuunrajoitus

6.1 SaiPa ei ole näiden Yleisten Ehtojen mukaisen nimenomaisen korvausvelvollisuuden lisäksi mitään velvollisuutta korvata Teille mahdollista vahinkoa, joka aiheutuu siitä, että yhteistyökumppani ei lunasta lahjakorttia, tuote tai palvelu ei vastaa odotuksianne tai yhteistyökumppani asetetaan konkurssiin taikka vahinkoa, joka johtuu muista lahjakortin mukaisiin tuotteisiin tai palveluihin tai Teidän http://www.saipadiili.fi:n käyttöön liittyvistä olosuhteista. SaiPa ei milloinkaan korvaa välillisiä vahinkoja tai tappioita.

6.2 SaiPa ei vastaa niistä tuotteista tai palveluista, joita Te hyödynnätte lahjakorttia käyttämällä. Yhteistyökumppani tarjoaa lahjakortin mukaiset tuotteet tai palvelut Teille omissa nimissään ja omaan lukuunsa, minkä vuoksi SaiPa ei vastaa Teille mahdollisista yhteistyökumppanin tuotteen tai palvelun tarjoamisen yhteydessä esiintyvistä puutteista.

6.3 SaiPa ei vastaa mahdollisista kirjoitus- ja/tai painovirheistä http://www.saipadiili.fi/ -sivustolla ja pidättää oikeuden muuttaa verkkosivulla olevaa aineistoa ja tietoja. Te vastaatte henkilökohtaisesti verkkosivun käyttämiseen tarvittavasta teknisestä laitteistosta ja ohjelmistosta - esim. pääsystä Internetiin, verkkoselaimesta, sähköpostista jne.

6.4 Vaikka pyrimme tarjoamaan palveluitamme ilman teknisiä häiriöitä voivat erityisesti huoltotoimenpiteet, jatkokehitys, muut häiriöt ja/tai katkokset rajoittaa Teidän mahdollisuuttanne käyttää http://www.saipadiili.fi/ -sivustoa tai ajoittain estää sen. Tietyissä olosuhteissa on jopa mahdollista, että tietoja menetetään. SaiPa ei vastaa palveluihin saatavuudesta eikä voi taata, ettei teknisiä häiriöitä tai tiedonmenetyksiä esiintyisi. SaiPa pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa tai supistaa verkkosivun toimintoja tai keskeyttää sen toiminnan.

6.5 Te olette itse vastuussa kaikista tiedoista, jotka jaatte tai kirjoitatte verkkosivun yleisille osioille sekä siitä, että Teillä on kaikki tarvittavat oikeudet jakaa kyseiset tiedot. SaiPalla on oikeus poistaa tietoja, jotka on kirjoitettu verkkosivun yleisille osioille sekä kirjoituksia tai julkaisuja, jotka SaiPa katsoo loukkaaviksi, sopimattomiksi tai jotka muuten rikkovat näitä Yleisiä Ehtoja tai soveltuvaa lakia. Mikäli Te havaitsette tämän kohdan mukaisia tietoja verkkosivulla, pyydämme teitä ilmoittamaan niistä SaiPalle sähköpostitse osoitteeseen info@saipadiili.fi

7. Reklamaatio 

7.1 Mikäli lahjakortin lunastuksen taikka tuotteen tai palvelun tarjoamisen yhteydessä esiintyy haasteita, pyrkii SaiParatkaisemaan haasteen. Edellä mainituissa tilanteissa voitte lähestyä meitä lähettämällä reklamaation sähköpostitse osoitteeseen info@saipadiili.fi

8. Immateriaalioikeudet

8.1 SaiPa ja sen yhteistyökumppanit pidättävät kaikki immateriaalioikeudet kaikkeen http://www.saipadiili.fi/ -sivustolla tarjottavaan tietoon sekä julkaistuun sisältöön, tietoon, kuviin, videoihin ja tietokantoihin (jäljempänä "Suojattu Omaisuus").

8.2 Suojatun Omaisuuden muuttaminen, monistaminen, julkistaminen, toimittaminen kolmannelle osapuolelle ja/tai hyödyntäminen on siksi nimenomaisesti kiellettyä ellei SaiPa tai kyseessä oleva yhteistyökumppani ole antanut sille etukäteistä kirjallista hyväksyntää.

9. Henkilötietojen käsittely

9.1 Ostamalla lahjakortin Te annatte suostumuksenne sille, että SaiPa käsittelee henkilötietojanne (sisältäen esim. etu- ja sukunimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen) Teidän kanssa tapahtuvaa yhteydenpitoa ja Teille tapahtuvaa tarjousten markkinointia (esim. erityistarjouksista ja SaiPadiilin uutuuksista) varten. Henkilötietoja käytetään myös mm. markkina- ja asiakasanalyysien, liike- ja toimintatapojen kehittämisen, tilastoinnin sekä riskinhallinnan tausta-aineistona. Henkilötietoja voi käsitellä yllä mainittuihin tarkoituksiin myös SaiPan kanssa samaan konserniin kuuluva yhtiö sekä muut yhteistyökumppanit. Henkilötietoja voidaan tällöin siirtää myös maahan, joka sijaitsee EU:n/ETA:n alueen ulkopuolella. Kaikki henkilötietojen käsittely suoritetaan henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

9.2 Teillä on aina syytä ilmoittamatta mahdollisuus perua suostumuksenne henkilötietojen tulevan käytön osalta. Mikäli Te haluatte perua suostumuksenne, tulee se tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@saipadiili.fi

9.3 Suostumuksen perumisen jälkeen SaiPa ei käytä henkilötietojanne muihin käyttötarkoituksiin, kuin asiakassuhteen hallinnointiin.

9.4 Te voitte myös maksutta kerran vuodessa kirjallisesti pyytää SaiPalta tietoa siitä, mitä Teitä koskevia henkilötietoja SaiPa käsittelee. Kyseisen pyynnön tulee olla Teidän omakätisesti allekirjoittama ja se tulee lähettää osoitteeseen 
Liiga-SaiPa Oy / SaiPadiili, Kisakatu 9 ,53200 Lappeenranta

10. Evästeet

10.1 Tämä verkkosivusto sisältää nk. evästeitä. Sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) mukaan evästeitä sisältävän verkkosivun käyttäjälle on ilmoitettava evästeiden olemassaolosta, evästeiden käyttötarkoituksesta sekä annettava tietoa siitä, kuinka evästeiden käyttö estetään

10.2 Verkkosivulla http://www.saipadiili.fi/ käytetään nk. istuntoevästeitä. Istuntoevästeitä käytetään Teidän valitsemien palveluiden käsittelyä varten, esimerkiksi mikäli Te ostatte lahjakortin. Istuntoevästeet häviävät kun Te suljette selaimenne kun taas tavalliset evästeet tallentuvat pidemmäksi aikaa Teidän tietokoneelle. Mikäli Te ette hyväksy evästeiden käyttöä tällä verkkosivulla, voitte muuttaa verkkoselaimenne asetuksia siten, että tietokoneenne ei ota vastaan evästeitä. Tarkemman ohjeistuksen osalta viittaamme kyseessä olevan selaimen valmistajan antamiin ohjeisiin. Pyydämme huomioimaan, että tietyt verkkosivun toiminnot eivät toimi, mikäli evästeiden käyttö estetään.

11. Yleistä

11.1 SaiPa voi milloin tahansa muuttaa näitä Yleisiä Ehtoja, esimerkiksi täyttääkseen juridisia vaatimuksia tai toteuttaakseen toiminnallisia muutoksia. Voimassa olevat Yleiset Ehdot ovat aina Teidän saatavillanne osoitteessa http://www.saipaddili.fi/

11.2 Mikäli Te ette hyväksy näitä Yleisiä Ehtoja, ette ikävä kyllä enää voi hyödyntää palveluitamme. Mikäli näissä Yleisissä Ehdoissa olevat yksittäiset ehdot olisivat pätemättömiä tai osapuolten väliset sopimukset kokonaan tai osittain olisivat pätemättömiä, ei sillä ole vaikutusta muiden ehtojen pätevyyteen.

12. Soveltuva laki ja riita-asiat

Näihin Yleisiin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Osapuolten väliset mahdolliset riidat ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa

Etusivulle